Google for Nonprofits

 

g4np.png

Organisaties die zijn gevalideerd door TechSoup Nederland kunnen gebruik maken van dit programma, dat in aanmerking komende organisaties gratis toegang biedt tot Google-tools (tegen een vergoeding) en specifieke diensten die voor hen zijn ontworpen.

Google for Nonprofits biedt NPO's gratis tools. Met deze hulpmiddelen kunt u efficiënter en sneller werken, een breder publiek bereiken, meer supporters aan u binden en een overtuigender verhaal vertellen.

TechSoup Nederland is een wereldwijde partner van Google's non-profit validatieprogramma. TechSoup Nederland is verantwoordelijk voor het accrediteren van Belgische en Luxemburgse verenigingen en het valideren van hun aanvragen voor toegang tot het programma aan de hand van een wereldwijde standaard, zodat deze organisaties kunnen profiteren van de technologieproducten van Google en efficiënter kunnen werken met de tools die als donatie worden aangeboden.

Google Workspace (anciennement G Suite) : des outils collaboratifs pour les  entreprises

Google Workspace (voorheen G Suite)

Workspace is de voormalige G Suite voor non-profitorganisaties. Non-profits ontvangen gratis een onbeperkt aantal gebruikersabonnementen (ter vergelijking, zie de standaardpakketten), allemaal met 24/7 telefoon- en e-mailondersteuning, en ze genieten van vrijwel dezelfde functies als een betalend bedrijf.

Programme Google Ad Grants : les nouvelles règles 2018Google Ad Grants

Tot $10,000 (ongeveer €9,350) per maand toegekend om de bekendheid van uw zaak te vergroten, een nieuw publiek te bereiken en meer steun te mobiliseren via Google Adwords-advertenties. "According to the statistical data from our Google Analytics, from November 2015 when we received access to Ad Grants to June 2016 our website saw an immediate 30% increase of visitors and pageviews comparatively to the previous 8 months." (Irini Tsemenidou, Transparency International EU).

 

Fichier:Logo of YouTube (2013-2015).svg — Wikipédia

YouTube

Voor non-profits: biedt high-end functies en haalt het beste uit een YouTube-kanaal.

 

Toegang tot de tools Google for Nonprofits

Om deel te nemen aan het Google for Nonprofits programma, moet u eerst een validatietoken aanvragen bij TechSoup Nederland door ons een e-mail te sturen. Ga dan naar de Google for Nonprofits site. Daar wordt u gevraagd om de TechSoup Nederland validatietoken die Google zal informeren of uw organisatie gekwalificeerd is. Indien u nog niet geregistreerd bent bij TechSoup Nederland, zal u gevraagd worden dit eerst te doen.

 

 

*Deze diensten zijn de professionele diensten die de betalende zakelijke klanten van Google genieten.

 

Extra hulpbronnen

 

Vragen? Neem contact met ons op!