Onze partners

TechSoup Nederland is een catalogus van producten en diensten die worden aangeboden door partners naar keuze waarmee via het wereldwijde TechSoup netwerk afspraken worden gemaakt.

U denkt dat uw producten of diensten waardevol zijn voor de associatieve wereld? Word partner !

 

Momenteel geeft TechSoup Nederland toegang tot de volgende partnerprogramma's (gesorteerd op alfabetische volgorde).

A

Adobe, Afb, AirBnB, Avis, Asana, AWS, AutoDesk

B

Benevity, Bitdefender, Box.org

C

Cisco, CleverReach

D

Dashlane, Docusign

F

Flixbus

G

Google for nonprofits

I

idloom

M

Microsoft donation en discount

N

Nortion LifeLock Program

O

O&O Software, Okta

S

Salesforce, Slack, Showpad

T

Tableau, TeamViewer, TechSoup courses, Tutanota

V

Veritas

W

Workplace from Facebook

Z

Zoom

 

 

 

Gebruik Adobe-producten om afbeeldingen te bewerken, websites te ontwerpen, nieuwsbrieven te publiceren en video- en audioproducties te maken.

 


AfB biedt speciale voorwaarden voor de aankoop van vernieuwde high-end PC's, laptops en accessoires.

 

 

 

"Social Impact Experiences" zijn een positieve manier voor Airbnb klanten om nieuwe gemeenschappen te ontdekken. Dit doen ze door deel te nemen aan buurtverkenningen, workshops of andere activiteiten die door lokale non-profits worden opgezet.

Avis Top Logo

Avis biedt kortingen aan non-profitorganisaties zoals de uwe om u te helpen uw sociale impact te vergroten. Korting op autohuur in alle deelnemende landen, behalve in Latijns-Amerika en Zuid-Amerika. Gereduceerde tarieven voor bus verhuur Avis in Duitsland, Oostenrijk en Polen.

 

 

 


Asana is een collaboratieve online werkbeheersoftware waarmee teams hun werkzaamheden kunnen coördineren en beheren. Asana Premium is voor teams. Asana Business is voor organisaties om de werkzaamheden van al hun teams te monitoren, te beheren en te standaardiseren. Met beide producten kunnen teams overal samenwerken met de mobiele en webapps van Asana.

 

 

 

 

 

 


Het Amazon Web Services (AWS) Credits Programma voor Non-profitorganisaties biedt AWS Promotional Credits ("credits") voor cloud services aan voor Belgische verenigingen en openbare bibliotheken die hiervoor in aanmerking komen. Als uw organisatie in aanmerking komt, kan ze een subsidie van 1 000 USD in AWS credits per Fiscaal jaar(1 juli tot 30 juni) ontvangen.

 


Ontwerp producten, gebouwen, infrastructuur en entertainmentcontent in 2D of 3D met behulp van verschillende Autodesk Cloudprogramma's.

 

 

 

 

Als u begunstigde bent van TechSoup Nederland, kan uw organisatie geregistreerd worden in de database van Benevity en gratis het donatiecircuit van medewerkers uit vele internationale bedrijven betreden.

 


Bitdefender is een toonaangevende producent van beveiligingssoftware ten dienste van meer dan 500 miljoen gebruikers wereldwijd. Het bedrijf werkt aan internetbeveiliging voor iedereen.

 


U kunt Box gebruiken om samen te werken aan content, workflows te ontwikkelen voor medewerkers en vrijwilligers aan boord, bestanden veilig te delen en nog veel meer.

 

 

 

Cisco Systems is verheugd om via TechSoup Nederland een kwalitatief hoogstaand assortiment aan te bieden van bekabelde en draadloze uitrustingen voor communicatie en Internet toegang .Cisco is overtuigd dat technologie non-profit organisaties toelaat om hun productiviteit te verbeteren en het bereik van hun diensten uit te breiden.

Het CleverReach donatieprogramma via TechSoup Nederland biedt email marketing software aan voor de non-profitorganisaties die hiervoor in aanmerking komen.

 

 

U kunt Dashlane gebruiken om uw medewerkers veilig wachtwoorden, betaalmethoden, en andere privé informatie te laten opslaan.

 

 

U kunt DocuSign gebruiken om documenten te ondertekenen, te verzenden en te beheren. DocuSign vervangt afdrukken, faxen, scannen en expres levering van documenten door de goedkeuring en beslissingen errond digitaal te maken.

 

 

 

 

U kunt kortingsvouchers van FlixBus gebruiken om te besparen op professionele en persoonlijke transportkosten voor de werknemers, vrijwilligers en leden van uw organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

Door TechSoup Nederland gevalideerde organisaties krijgen gratis toegang geeft tot Google producten en tot specifieke diensten die Google voor hen heeft ontworpen.

 

 

 

 

 

Het idloom donatieprogramma via TechSoup Nederland biedt non-profit organisaties die hiervoor in aanmerking komen een complete toolbox om een evenement vlot te organiseren: creatie van een eventwebsite, beheer van registraties, verwerking van betalingen, automatische facturering, aanmaak van badges, opvolging, enz.

Het aanbod van Microsoft voor non-profits bestaat uit verschillende luiken: donaties van permanente licenties, te installeren op de PC's of servers van uw organisatie & Office 365 for Nonprofits: 'Cloud' abonnementen, gratis of met hoge kortingen.

Het Microsoft software discount programma biedt toegang tot een grote verscheidenheid aan software voor non-profits.

 

 

 


Het donatieprogramma van NortonLifeLock, stellen kleine en middelgrote orhanisaties de beveiligingstechnologie ter beschikking die ze nodig hebben voor het volbrengen van hun opdracht.

 


 

O&O Software wenst non-profits tools ter beschikking te stellen die de prestaties van hun computersystemen verbeteren en hun gegevens beschermen, en hen aldus helpen om hun maatschappelijke opdracht efficiënter te vervullen.

 

 

 

 

 

Okta helpt non-profitorganisaties door werknemers, partners, donoren en vrijwilligers veilig te verbinden met de technologie die ze nodig hebben om hun belangrijkste werk te doen. Van basics zoals single sign-on (SSO) tot meer geavanceerde oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer, Okta helpt elke organisatie elke technologie te gebruiken.

 

 

 

 

Salesforce.org geeft de toonaangevende CRM-oplossing in handen van non-profitorganisaties, zodat ze verbindingen kunnen maken en hun impact kunnen versnellen.

 

 

 

 


Slack is een samenwerkingsplatform dat je in staat stelt om als team beter te werken. Slack helpt u bij uw projecten, vanaf de startbijeenkomst tot aan de afronding van het project en de budgetbesprekingen.

 

Showpad is een platform dat verkoopbevorderend werkt en dat ontworpen is om verkoop- en marketingteams te ondersteunen. Het Showpad-platform bestaat uit twee primaire tools: Showpad Content en Showpad Coach.

 

 


Het Tableau donatieprogramma biedt data analyse en visualisatie software aan de hiervoor gekwalificeerde non-profit organisaties.


Verkrijg cloud-gebaseerde remote access, collaboration en IT-support-diensten voor uw non-profit of openbare bibliotheek via TeamViewer for Nonprofits bij Socialware.

 

 

 


De cursusinhoud van TechSoup is speciaal ontworpen voor medewerkers van non-profitorganisaties. Wij werken met vakinhoudelijke experts die ook diepgaande ervaring hebben met non-profits.

 

U kunt Tutanota gebruiken om versleutelde e-mails van en naar andere Tutanota gebruikers te verzenden en te ontvangen.


Het Veritas donatie programma stelt enterprise backup en dataherstel producten ter beschikking van non-profit organisaties en openbare bibliotheken die hiervoor in aanmerking komen. U kunt Veritas producten gebruiken om u te beschermen tegen verlies van gegevens op genetwerkte computers.

 

 

 

 

Workplace is een aparte applicatie door Facebook gecreëerde persoonlijke accounts om teams te helpen te communiceren via chat, video-oproepen te maken, updates te ontvangen in een nieuwsfeed zoals Facebook en documenten te delen in een veilige, privé online ruimte.

 

 

 

 

 

Het Zoom discountprogramma bij TechSoup Nederland biedt video- en webconferenties en webinar- en roomconnectorsoftware aan